فروش خرما صادراتی بصورت عمده در شرکت های عرضه کننده خرما انجام می شود. انواع خرمای صادراتی و شهرستان های تولید کننده خرمای صادراتی را در این مقاله مورد نقد و بررسی قرار می دهیم.
خرمای صادراتی به دسته ای از محصولات خرما اطلاق می شود که در باغات نخل کشور ایران تولید شده و به کشور های خارج از ایران عرضه و صادرات می شود. ارقام خرمای کشور ایران بسیار متنوع هستند بطوری که می توان تا چند ده نوع از خرمای مختلف بر شمرد. اما دسته ای از خرما های تولید شده بصورت انبوه عرضه می شوند که این موضوع دلالت بر تقاضای بیشتر این ارقام خرما می باشد.
فروش خرما عمده در کدام ارقام بیشتر از سایر ارقام دیگر خرما می باشد؟
برخی از ارقام خرما با توجه به نوع تقاضایی که در بازار های داخلی و خارجی دارند، از دیگر ارقام خرما فروش بیشتری برخوردار هستند. رقم های پر فروش خرما در کشور ایران در بسته بندی های مخصوص جهت عرضه و توزیع در بازار های خارجی، بسته بندی شده و سالانه چند هزار تن از این محصولات به کشور های متقاضی ارسال می شوند.
لازم به ذکر است که ایران رتبه دوم تولید خرما در جهان کسب نموده است.
با توجه تولید انبوه و قابلیت صادرات خرما در این کشور، می توان بخوبی بازار های خارجی را تصاحب نمود و ارقام خرمای تولید شده را به اغلب کشور های جهان عرضه کرد.
فروش خرمای پیارم
خرما پیارم از ارقام خرمای صادراتی ایران است که در استان های جنوبی ایران تولید می شود. بیشترین میزان تولید خرمای پیارم در استان هرمزگان تولید می شود. این استان بهترین خرمای پیارم جهان را تولید می کند.
خرما پیارم به اغلب کشور ها ارسال می شود اما متقاضی این محصول غالبا کشور هایی مانند آلمان، روسیه و کشور های عربی می باشند.
فروش خرمای مجول
آیا می دانید خرمای مجول در کدام یک از شهرستان های ایران کشت می شود؟
خرمای مجول یکی از ارقام گران قیمت خرما می باشد که در بازار های جهانی جایگاه بسیار مناسبی جهت فروش عمده در بسته بندی های زیبا دارد. این خرما که در ایران نیز تولید می شود، می تواند قابلیت ارز آوری بسیار خوبی برای کشور داشته باشد. خرمای مجول درجه یک در استان هرمزگان و استان فارس شهرستان جهرم تولید می شود.
فروش خرمای کبکاب
خرمای کبکاب که یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین رقم های خرما است، هر ساله بصورت های مختلفی وارد بازار می شود. نخل کبکاب به صورت خرما و رطب باردهی دارد که باغداران از ابتدای فصل برداشت خرما بصورت رطب و در پایان بصورت خرمای خشک شده و یا خرمای کارتن شده عرضه می نمایند.
قیمت خرما کبکاب در فصول مختلف متفاوت بوده و همواره مناسب ترین قیمت آن را می توان در فصل برداشت محصول تهیه کرد.
فروش خرما مضافتی
خرما مضافتی را اغلب مردم می شناسند. این خرما به دلیل رطبی بودن و خوش خوراک بودن غالبا بر سر سفره های اغلب مردم قرار می گیرد. محصولات خرمای مضافتی در بسته بندی های مختلفی به بازار عرضه می شود که اکثر این بسته بندی ها بصورت کارتن های کوچک می باشد.
خرمای مضافتی در کجا تولید می شود؟
شاید شما هم نام شهرستان بم شنیده باشید. این شهرستان که در استان کرمان واقع شده است. با داشتن آب و هوایی گرم، بیشترین تولید خرمای مضافتی در ایران را به خود اختصاص داده است. تولیدات خرمای مضافتی بم، علاوه بر بازار داخلی به اغلب کشور های خارجی مانند هند، آلمان و کشور های عربی صادرات می شود.
خرما مضافتی بم یکی از خوشمزه ترین خرما های تولید شده در ایران است.
فروش خرما خاصویی
خرما خاصویی که در برخی از مناطق به خرما خاصو شهرت دارد، شاید کمتر افرادی نام آن را شنیده باشند. این خرما بصورت انبوه در استان فارس و بوشهر کشت می شود. خرما خاصویی نیز طرفداران خاص خود دارد اما افرادی که طرفدار خرمای نرم و فشرده هستند معمولا این نوع از خرما را پسندیده و مشتری آن می باشند.
بسته بندی خرما خاصویی چگونه است؟
خرمای خاصویی به دو شیوه مختلف بسته بندی می شود. برخی از تولید کنندگان این نوع خرما را بصورت فشرده و برخی دیگر بصورت خرمای خشک در بسته بندی های کارتنی به بازار عرضه می نمایند. خرما خاصویی فشرده غالبا در داخل کشور و خرمای خاصویی خشک اغلب در بازار های صادراتی عرضه می گردد.
شهرستان قیروکارزین در استان فارس و شهرستان جم در استان بوشهر از تولید کنندگان عمده خرما خاصویی درجه یک می باشند.
عمده فروشی های خرما در ایران، محصولات خرما را متناسب با خشک بودن و نرم بودن آن، در بسته بندی های مختلفی قرار می دهند. اغلب بسته بندی های خرمای صادراتی بصورت کارتنی می باشد.
فروش خرما زاهدی صادراتی
خرما زاهدی از ارقام خرمای خشک محسوب می شود. این نوع از خرما کمتر در داخل کشور عرضه می شود و تقاضای صادراتی آن بیشتر از تقاضای داخلی آن می باشد. این موضوع می تواند دلالت بر ماندگاری بیشتر خرما و مورد استفاده قرار گرفتن آن در صنایع مختلف باشد.
جهت شناخت کامل خرما زاهدی این مقاله حتما بخوانید: خرما زاهدی و ویژگی های آن
در بالا در نگاه کلی با ارقام صادراتی خرمای ایران آشنا شدیم. برخی از رقم های صادراتی خرما مانند شاهانی، سایر و ربی نیز مانند دیگر ارقام به کشور های خارجی صادرات می شوند. فروش انواع خرما در شهرستان های تولید کننده، در فصل برداشت صورت می گیرد و خریداران جهت سرمایه گذاری این محصول، آن را تهیه و جهت عرضه در بازار داخلی و خارجی در طول سال استفاده می نمایند.
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی این امکان بوجود می آید که فعالان این حوزه، کسب و کار خود را به سیستم های نوین تبلیغات و بازاریابی مجهز نمایند. شرکت بیتا بن پائیز عرضه کننده عمده انواع خرما و خشکبار صادراتی با تکنولوژی نوین همراه شده و خدمات فروش خود را بر پایه اینترنت مجهز نموده است. مشتریان در این شیوه فروش با سهولت بیشتری همراه بوده و می توانند تمامی سفارش های خود را با حداقل زمان و هزینه ثبت نمایند که این از اهمیت بالایی برخوردار است.