

خرمای زرد زاهدی یا قصب که از مرغوب ترین خرمای صادراتی ایران است در این مقاله به شما معرفی کرده و توضیح خواهیم داد که محصول خرما زاهدی در کدام استان بصورت انبوه تولید می شود.
همانطور که می دانید در کشور ایران ارقام متعددی از خرما رشد می کند که یکی از آنها خرما زاهدی می باشد. خرما زاهدی در شهرستان های تولید کننده به قصب نیز شهرت دارد.
قصب یا همان خرمای زاهدی از دسته ارقام خشک خرما بشمار می رود. این محصول با توجه به رطوبت کم و خشک بودن از قابلیت صادراتی بهتری نسبت به سایر ارقام برخوردار است که می توان از مزیت های آن به ماندگاری بیشتر نسبت به سایر ارقام خرما اشاره داشت.
استان های تولید کننده خرمای زاهدی
کشور ایران با داشتن نواحی گرم و مناطق گرمسیری، بستر مناسبی برای پرورش ارقام خرما بشمار می رود. استان های گرمسیری ایران غالبا به کشت و تولید محصولات خرما مشغول بوده و سالیانه مقدار انبوهی از خرمای درجه یک را به کشور های دنیا صادر می کنند.

خرمای زرد زاهدی
اگر بخواهیم در این مقاله بصورت مختصر استان های تولید کننده خرما را معرفی کنیم، می بایست از استان فارس، استان بوشهر، استان کرمان، استان هرمزگان و استان سیستان و بلوچستان نام برد.
این استان ها از تولید کنندگان عمده خرمای ایران هستند که ارقام متعدد در آنها کشت و برداشت می شود. خرمای زاهدی در همه این استان ها مورد پرورش قرار نمی گیرد اما در دو استان بصورت انبوه خرمای زاهدی تولید می شود.
استان فارس و استان بوشهر دو استان تولید کننده خرمای زرد زاهدی درجه یک هستند. محصولات تولیدی این دو استان به اغلب کشور های وارد کننده خرما صادرات می شود.
این هم بخوانید: صادرات خرما و انواع خرمای صادراتی
با توجه به میزان تولید خرمای زاهدی درجه یک در شهرستان های استان بوشهر و استان فارس، برای بازرگانان و تجار این امکان فراهم است تا بتوانند محصولات خرمای زاهدی را به اغلب کشور های دنیا معرفی نمایند.